Bestuur

Het bestuur van de belangenvereniging Haagwegkwartier bestaat uit vrijwilligers die woonachtig zijn in Haagweg Noord, in de volksmond het Haagwegkwartier. Zij zijn daarom direct betrokken en begrijpen wat er speelt in de wijk. Het bestuur vergadert regelmatig. Daar worden de voortgang van de opgestelde actiepunten en andere actuele zaken besproken.  Indien nodig zijn leden van het bestuur ook actief aanwezig bij raadsvergaderingen en besprekingen  van de gemeente.

Het bestuur staat open voor alle initiatieven van bewoners van de wijk. Wilt u iets bespreekbaar maken of heeft u vragen, aarzel dan niet om contact op te nemen met het bestuur. Dit kan via het contactformulier.

Het huidige bestuur bestaat uit:

Hendrik M. van Putten
Roy Wittenberg
Marian Wezenbeek
Omdat Hendrik en Roy hun taken willen beëindigen zijn we op zoek naar nieuwe bestuursleden. Eén aspirantlid hebben we inmiddels gevonden: Marjolijn Heijboer.

Graag willen we er nog enkele bestuursleden bij krijgen. Heeft u interesse neem dan contact op met ons via bestuurhaagwegkwartier@gmail.com

Werkgroepjes

Misschien wilt u niet in het bestuur van de vereniging maar wilt u wel af en toe wat voor de buurt doen. We willen graag een aantal werkgroepjes oprichten die zich met een bepaald onderwerp bezig houden. Een paar werkgroepjes zijn al actief. Zo is er een groengroepje dat een aantal plantenbakken en boomspiegels beplant en onderhoudt. Er is een groep die zich bezig houdt met ‘verkamering’, het feit dat steeds meer woningen in de buurt worden verbouwd voor kamerbewoning door jongeren en studenten. En er is een groepje dat zich bezig houdt met water in de buurt.

We zouden het heel leuk vinden als er ook een activiteitengroepje ontstaat dat leuke activiteiten voor de buurt wil organiseren. Een groepje dat de buurt schoon wil houden door af en toe zwerfafval te verzamelen zou super zijn. Maar misschien heeft u nog een ander idee voor een werkgroepje.

Wilt u mee doen met een werkgroep of heeft u een idee voor een nieuwe werkgroep neem ook dan contact op via bestuurhaagwegkwartier@gmail.com