Kenteken parkeren per 30 januari 2017

Het kenteken parkeren gaat per 30 januari in. Op onze website onder het menu gemeente Leiden vindt u meer informatie over het parkeren in Haagweg Noord.

Belangenvereniging Haagwegkwartier heeft het verzoek gekregen van Inge Roest van Wissen van de Gemeente Leiden om de volgende documenten met u te delen. Het betreft het kenteken parkeren dat per 30 januari in gaat in Haagweg Noord.

Tevens willen wij erop attenderen om het volgende informatiefilmpje te bekijken.

 

Kentekenparkeren en de gehandicaptenparkeerkaart

Leiden gaat kentekenparkeren

 

Kerstdozenactie

Kerstpakketten actie door een of meerdere dozen te vullen voor weeskinderen, geestelijk gehandicapten en Roma kinderen in Servië. Dit jaar hopen we vanuit Nederland 1700 kerstdozen te versturen.

Zo ziet de inhoud van een pakket voor kinderen in de leeftijd van 3 tot 16 jaar eruit:

  • Knutsel- en schoolbenodigdheden: bijvoorbeeld pennen, kleurpotloden, gum, puntenslijper, schriften, liniaal, schaar, gekleurd papier, lijm enz.
  • Speelgoed: bijvoorbeeld een pop, auto, knuffel, springtouw, een kleine bal, memory, spelletjes, puzzel. Géén oorlogspeelgoed of met batterijen.
  • Snoep eventueel chocolade, koekjes. Géén levensmiddelen.
  • Toiletartikelen: kam, spiegel, tandenborstel, tandpasta, zeep, (voor meisjes haarelastiekjes, haarspeldjes.)
  • “Warmhouders”: muts, sjaal, wanten. Géén andere kleding.

Het is leuk voor de kinderen om een “versierde” doos te krijgen, met stickers of beschilderd. De doos niet dichtplakken!

U kunt ook meedoen door een paar spullen van bovenstaande lijst te kopen.

De dozen of de extra artikelen kunnen tot 10 november weer ingeleverd worden. Wij zorgen voor vervoer naar het ADRA kantoor in Huis ter Heide. Eventueel de te betalen vervoerskosten van de dozen naar Servië bedragen     € 5,– per doos.

Namens ADRA, Joke Roelandse

brief met informatie

PS: er mogen ook apart nog bananendozen met warme kleding, schoenen en dekens meegestuurd worden.